Ismertető

Egy évvel a történet kezdete előtt az emberiség kapcsolatba lépett egy idegen fajjal. A Thanatos felé egy idegen úrhajó megrongálódott, és a Tokió-öbölben landolt, fedélzetén 150 humanoid lénnyel. A japán kormány befogadta az idegeneket, és a DearS nevet adta nekik, akik aztán beintegrálódtak a társadalomba.
Ikuhara Takeya egy 17 éves átlagos középiskolás, aki a Koharu Középiskola tanulója, és nagy ellenszenvvel viseltetik a DearS-ek iránt. Egy gyermekkori trauma miatt úgy hiszi, minden földönkívüli hamis, gonosz és csak ártani akarnak az embereknek. Egy nap Takeya hazafelé menet egy hajléktalan DearS-et talál, akit hazavisz, megetet, és alvóhelyet ad neki. A lányt Rennek nevezi el, és egy idő után kötődni kezd hozzá, habár az elején legszívesebben kirúgná a lakásából. Ren azonban nagyon kedves, kissé butácska, de aranyos és mindig ott van Takeya mellett. Takeya pedig lassan kezdi őt megszeretni, és kezdi belátni, nem minden földönkívüli szörnyeteg.
De vajon hogy alakul kettőjük kapcsolata? Vajon kicsoda Ren valójában, és milyen trauma érte Takeyát annak idején? Megtudjátok a történetből.

Elérhető részek