Eredeti cím コヨーテ ラグタイムショー
Angol cím Coyote Ragtime Show
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2006
Ismertető:
Angelica Burns, a Galaxis Szövetség magánnyomozója egy Sandvil nevű bolygóra érkezik, ahol már várja a kísérőként mellérendelt fiatal rendőrlány, Chelsea Moor. Chelsea kíséri el a nyomozót a bolygó börtönkomplexumába. Angelica egy bűnözőt keres, Mistert, akit úgy véli, hogy itt meg is fog találni. Azonban nem ő az egyetlen, aki a híres Mister nyomára akar bukkanni. Madame Marciano, aki a Bűnöző Céh egyik magasrangú képviselője, kiküldi a 12 nővért (saját kis robot hadseregét), hogy szerezzék meg a férfit. A nővéreket a hónapokról nevezték el, és mindegyikük hihetetlen képességekkel rendelkezik.
Misterrért azonban már bajtársai is útnak indultak, hogy kiszabadítsák és együtt menjenek el egy Graceland nevű bolygóra, amit a Galaxis Szövetség egy héten belül szándékozik felrobbantani. Hogy ez miért jó nekik? Nos, ezen a bolygón található a híres néhai kalózkirály, Bruce hagyatéka, tíz millió űr dollár. Bruce a lányára, Frankara hagyta a nyakéket, ami elvezetheti őket a kincshez. Ezért mielőtt nekivágnának a Graceland felé vezető útnak, még a lányt is össze kell szedniük, aki Mister bárjában dolgozik. Ez nem egyszerű feladat számukra, hiszen a magánnyomozó és a 12 Nővér is a nyakukban lohol. Vajon Marcianonak mik az indítékai? Mire kell neki Mister?
A történet elég pörgős, nem unatkozik rajta az ember. A grafika nagyon szép, hozza a 2006-os színvonalat. A hangulatot Mister két társa, Katana a Coyote nevű gép pilótája és szerelője, valamint Bishop, a fiatal géniusz dobja fel. Az opening (Coyote) Naoki nevéhez fűződik, az endinget (Usuragu Kioku) pedig Sana csinálta. Véleményem szerint az opening jobban illik hozzá. Az aláfestő zenékre sem lehet panasz. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a sci-fit, a pörgős történeteket és a gothic lolita lányokat.
Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük