B E T A

Eredeti cím キャシャーン SINS
Angol cím Nincs
Egyéb címek Casshern Sins
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész x 24 perc
Év 2008
Ismertető:
Képzeljünk el egy világot, ahol az emberek által gyártott robotok felülkerekedtek az emberi életformán és elnyomásba kényszerítették az embereket. Ekkor tűnt fel egy misztikus lány, Luna, akit arra kértek fel az emberek, hogy segítsen visszaállítani a rendet, így megakadályozva az emberi faj lesüllyedését. Mivel Luna fenyegetést jelentett a robot-uralom számára, így Braiking Boss, a robotok vezetője elküldte a három legerősebb cyborgját (ember és robot egyben), Casshern-t, Dio-t és Reda-t, hogy végezzenek a lánnyal. A három harcos közül Casshern-nek sikerül végeznie Lunával, azonban arra nem számítottak, hogy ezzel elindítanak egy lassú pusztító folyamatot.
Évszázadokkal később a pusztítás mértéke már felbecsülhetetlen és az emberi lét már majdnem hogy teljesen kihalt. Az örök életűnek hitt robotok többé már nem képesek meggyógyítani magukat a folyamatosan növekvő rozsda és korróziós hatások miatt. A haláltól való félelmük miatt és hogy életben maradhassanak, folyamatosan cserélgetniük kell a testrészeiket. Az épületek nem voltak képesek megtartani szerkezetüket, így nagy többségük összedőlt vagy eldeformálódott. Ehhez hasonlóan a földek sem bírták a pusztulás mértékét és elsivatagosodtak.
Casshern – aki hosszasabb időre eltűnt Luna meggyilkolása után – hirtelen visszatér ebbe a nyomorult világba, azonban nem emlékszik a múltjából semmire. Ekkor kapcsolódunk be a történetbe, ahol Casshern a robot seregek ellen harcol, amik leigázták az emberiséget. Valamint megpróbál rájönni arra, hogy ki is ő valójában és mi a valódi céljára ebben az elpusztulóban lévő világban.
Online részek:
01. Rész 02. Rész 03. Rész 04. Rész 05. Rész 06. Rész
07. Rész 08. Rész 09. Rész 10. Rész 11. Rész 12. Rész
13. Rész 14. Rész 15. Rész 16. Rész 17. Rész 18. Rész
19. Rész 20. Rész 21. Rész 22. Rész 23. Rész 24. Rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük