Eredeti cím コール・ミー・トゥナイト
Angol cím Call Me Tonight
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész
Év 1986
Ismertető:
A Call Me Tonight egy viszonylag ismeretlen retró darab, amit 1986-ban hoztak forgalomba. Rövid története remek kikapcsolódást ígér a kissé perverz vígjátékok szerelmeseinek. Annak pedig, aki nem járatos a régebbi animék világában, egyenesen kötelező darab. Hogy miért? Mert az OVA abból az időből származik, amikor még nem a futószalagos, egy kaptafára gyártott ecchik jelentették az átlagot és nem a történet hiányában kizárólag a dús kebleikben bízó hölgyek uralták a főszerepeket. A Call Me Tonight frissessége így ma talán még inkább szembetűnő, mint készítésekor. A ma divatos álszemérmesség gyökerei bizony nem itt keresendők, amit már az alapszituáció is igyekszik tisztázni.
A történet kezdetén rögtön belecsapunk a lecsóba, egy hívás érkezik a helyi telefonszex szolgálathoz, mely szerint hősünk önkielégítés közben furcsa testi elváltozásokat észlel magán. Nyugtalanságára keresi a választ a lányoknál, akik egyike személyes találkozót ajánl a kétségbeesett srácnak. Az egyébként társtulajdonosként működő Rumi mind a 14 évének tapasztalatát hajlandó beveti a frusztrált srác megsegítésére, akinek – a lány véleménye szerint – sürgős pszichológiai segítség kell. Az étteremben rögtönzött bemutató után azonban egyértelművé válik, hogy az izgató hatásoknak kitett srácnak nem a fejében van a hiba, egyszerűen csak szörnyeteggé változik a maga csápos, vérengző, sokfogú módján. A folyton leamortizálódó ruhatára felett siránkozó fiú még szörnyalteregójával együtt sem tántorítja el a sokat látott Rumit, aki izgalmas kihívásként élve meg a feladatot, meg is kezdi a gyógykezelést. A terápia persze nem veszélytelen, amit még tovább nehezít egy rivális lány, valamint veszélyes bandájának felbukkanása. Az alig fél órás játékidő végére azonban megnyugtató véget ér a bizarr kaland (majdnem mindenki számára) és még azt is megtudjuk, hogy minek köszönhető a démoni alakváltás.
A Call Me Tonight egy igen szórakoztató filmecske, ami remek keveredése a horror, valamint a tentacle hentai-ok paródiájának és a szerelmi történeteknek. Emellett még némi tanmesei beütéssel is rendelkezik a szexuális behatásokra vadállattá változó férfiakról és a tűzzel játszani szerető lányokról. Régi darab, friss fuvallattal! Tudom ajánlani!
Az OVA egyébként a főként fanservice-re épülő Pink Noise sorozat első darabjaként került kiadásra. Az összesen négy részt számláló sorozat történetei azonban nem kapcsolódnak egymáshoz, így ismeretük a legkevésbé sem feltétel. De ha valaki a filmet látva kedvet kapott a többihez is, akkor ezen a címen keresse őket:
Pink Noise OVA 2: Campus Special Investigator Hikaruon (1987)
Pink Noise OVA 3: Evil Dragon War Chronicles 1 (1987)
Pink Noise OVA 4: Body Jack (1987)
Online:
Call Me Tonight

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük