B E T A
Eredeti cím 忘却の旋律
Angol cím Melody Of Oblivion
Egyéb cím(ek) Forgotten Melody
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Év 2004
Ismertető:
Régen háború dúlt az emberek és azok között, akik “Monstar” (szörnyeteg)-nek hívják magukat. Akkor a szörnyek nyertek. Azóta sok idő telt el, és az emberek elfelejtették mindezt. Egy gyönyörű szinfóniát. Most egy fiatal gyerek, Bocca végül meghallja, és része lehet a legendának, és a Melos harcosainak. Része az Aiban technológiának, és a jelen harcának ember és szörny között.

A történet egy alternatív jelenben játszódik, ahol még első látásra is valami nagyon nincsen rendben. Kissé pikáns jelenetekkel fűzerezett történetünk során érdekes, néhol elvont gondolatokat feszeget a történet, és lényegében filozófiainak is mondanám. A harc pedig nem ér véget, és végül Bocca is megérti, mi hajtja a világot, ami csak egy álom, ezért azok az igazi hősök, akik a legmerészebbet álmodják.

Sok tanulságával a történet belopja magát az ember szívébe, de tipikusan az a fajta anime, amit az ember egyszer megnéz, de az bőven elég is. Nem lehet elfelejteni.
A grafika kiváló, a zene úgyszintén, és végigkíséri az egész történetet. A sztori maga követhető, de csak a végére áll össze a teljes kép. Részemről meggyőző. Ajánlom bárkinek, aki nem fél gondolkozni.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész  06. rész
 07. rész  08. rész  09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
 13. rész  14. rész  15. rész  16. rész  17. rész  18. rész
 19. rész  20. rész  21. rész  22. rész  23. rész  24. rész

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük