Bio Hunter (1995)

Ismertető

Az események egy bizonyos Démonvírusról szólnak, mely hatással van és fertőző bármilyen genetikai szerkezetre… (mondtam, furának tűnhet). És ez a “hatás” ha valakit megfertőz, átváltoztatja egy iszonyatos démoni szörnnyé, aki ezáltal hihetetlen erők birtokába jut. A történet egy ilyen “átváltozottról” szól, akinek “hobbija” az ártatlan fiatal nők lemészárlása Tokió utcáin.
Két szereplőnk Komada és Koshigaya munkájukat tekintve ú.n. Bio-Vadászok (de nevezhetjük őket molekuláris biológusoknak is), mint ahogy a cím is jelzi. Ők “hivatottak” arra, hogy saját eszközeikkel és trükkjeikkel azonosítsák és elpusztítsák a vírust és annak hordozóját (hordozóit). Az üldözés során megmentenek és segítenek egy gyönyörű médium lánynak, aki maga lehet a végső kulcs ebben a szörnyű történetben, ő lesz a végső megoldás, ami véget vehet Tokió szenvedéseinek és megállíthatja a vírust.
Hát lényegében ennyi, de nem árultam el sok mindent, mindenki jöjjön rá, nézze meg az animét:)… Összességében szórakoztató, érdekes, lebilincselő és izgalmas történetet dobtak össze az alkotók, de mindenki természetesen maga vonja le a következtetéseit. A zene nagyon illik a cselekményekhez, a szituációkhoz, elég komor néhol… A megjelenés, mármint a rajzok színtjén, szerintem elég profi ahhoz képest, mikor készült. A film, ha kukacoskodó akarok lenni, megérdemelné a 16 év minimum korhatárt, mert van benne egy-két “felkavaró” jelenet, de akinek bejön ez a stílus, nagyon fog neki tetszeni. Jó szórakozást és kellemes időtöltést hozzá.

Elérhető részek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük