B Gata H kei ICON by Animegun

Eredeti cím B型H系
Angol cím B-Type H-Style
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Dátum 2010.04.02 – 2010.06.18
Ismertető:
A történet egy 15 éves Yamada nevű lányról, szól aki épp elkezdett középiskolába járni. Yamada mindenkit megszégyenítő szépséggel rendelkezik -, amivel nagyon is tisztában van -, még a lányok is csak ámulnak a szépségén, hát még a fiúk. Viszont Yamada-nak van egy nagy gondja, ami nagyon zavarja. Méghozzá az, hogy ilyen külsővel még mindig szűz, ennek ellenére nagy tervei vannak a középiskolára. Szeretne összegyűjteni száz, igen, száz szexpartnert. Ezzel nem is volna még gond, csakhogy ezek mellett az óriási tervek mellett Yamada-nak még nem volt barátja, nem is csókolózott, tehát szó szerint semmit sem tud a fiúktól.
Na de csak sorjában! A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik, és Yamada-nak nagyon sokat jelent az első lépés, mivel elsőnek egy szűzzel szeretne lefeküdni. Na de hol találhat egy helyes fiút, aki még mindig szűz? Így nincs más választása, egy kevésbé helyeset keres, és talál is, méghozzá Kosuda-t, akiről később kiderül, hogy Yamada osztályába jár. Sőt, mit ad Isten, pont Yamada mellett ül. Yamada tehát Kosuda-t nézte ki magának, aki még mindig szűz, és nem túl népszerű, se nem jóképű vagy gazdag, de az biztos, hogy nagyon kedves és figyelmes fiú. De Yamada-nak a fiú szüzessége a lényeg, a többi most nem számít. Most, hogy megvan a préda, már csak be kell cserkészni. De hogyan, hiszen Yamada-nak nincs semmi tapasztalata a fiúk terén, ahogy Kosuda-nak sincs a lányok terén. Na de mindegy is, hiszen Yamada nem barátot keres, hanem egy egyszer használatos szexpartnert. Így több szexuális megmozdulást, célzást tesz Kosuda felé, hogy tudassa vele szándékait. Ám ő legtöbbször bepánikol, és nem tudja mire vélni a dolgot, ahogy Yamada is sokszor zavarba jön attól, amit csinálni akar, és leblokkol, bepánikol, vagy akár el is rohan.
Szerencsére azonban mindkettejüknek van egy “segítője”. Ez Yamada esetében legjobb barátnőjét Takeshita Miharu-t jelenti, akit Yamada folyton cikiz a hatalmas mellei (F kosár) miatt. Ám szerencsére egy elég épeszű és megfontolt lány Yamada-val ellentétben. Kosuda-t pedig nővére Kazuki “segíti”, aki szöges ellentéte Miharu-nak gondolkodásmódban, és teljesen oda van attól, hogy az ő “kisöccse” miket csinál. Valamint nem hagyhatom ki Erogami-samat (Yamada szexistene), akinek az a célja, hogy segítse azt, hogy Yamada elérje a száz szexpartnert. (Erogami-samát természetesen szabad szemmel nem lehet látni.) Ezek után már nagyjából mindenki el tudja képzelni, hogy milyen dolgok várhatnak Yamada-ra és Kosuda-ra. De én nem írnék többet, nehogy elrontsam a meglepetéseket. Azt azért még elmondom, hogy ez nagyjából csak az első résznek a fele volt, amit leírtam. Az anime minden rész után egyre perverzebb és durvább lesz, úgyhogy ha valaki elkezdi, akkor nem lehet abbahagyni.
Online részek:
 01.rész  02.rész  03.rész  04.rész
 05.rész  06.rész  07.rész  08.rész
 09.rész  10.rész  11.rész  12.rész