Asura Cryin ICON by Animegun

Eredeti cím アスラクライン
Angol cím Asura Cryin’
Egyéb cím(ek) Asura Cryin’ 1
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Dátum 2009
Ismertető:
Erről az animéről nehéz ismertetőt írni, mert már az 1.részben egy millió minden történik. A főszereplő, Tomoharu Natsume 15 éves, egy repülő szerencsétlenség után egy kórházban találja magát. A történet 3 évvel később folytatódik. Tomoharunak el kell költöznie a családi házból, mert anyja újraházasodott, és nem akarja, hogy a fia megzavarja újdonsült házasságát. Tomo barátja, Takuma Higuchi segít a költözködésben, imádja a természetfeletti dolgokat, csak sajnálatos módon nem érzékeli őket, míg Tomonak a baleset óta mindig a nyomában van egy jókedvű, mindig vidám szellem, Misao Minakami. Tomo bátyja a tengerentúlon tanul. Pakolás közben beállít egy nő, Kurosaki Shuri egy vasbőrönddel és azt állítja, hogy ő Tomoharu bátyjának az ismerőse és ezzel távozik is. Tomoharut az éjszaka kellős közepén megtámadja egy lány (Kanade Takatsuki), aki az Asura Machin-át keresi.
Másnap Tomo az iskolában felismeri a lányt, aki teljesen más mint azelőtt, visszahúzódó, félénk (ellentétben azzal, aki rátámadt Tomo-ra) és váltig állítja, hogy nem tudja, miről beszél a fiú. Tomora később otthonukban rátámad egy csapat fegyveres ember, akiknek a főnöke a diáktanács elnöke, Reishiro Saeki és az extractor-t keresik. De nehogy megússza szegény, tudatlan fiú ennyivel, berobban (szó szerint) Kurosaki Shuri, és még néhány fekete ruhás ember is érkezik, hogy teljes legyen a csapat, akiknek megint egy harmadik személy parancsol, és mindenki egy valamit akar, a bőröndöt… vagyis inkább ami benne van, és elhihetitek, nem drog vagy egyéb alvilági ócskaság. És megkezdődik a lövöldözés, míg odalent tüzelnek egymásra az emberek, addig Tomo a bőrönd felé igyekszik, hogy odaadja az első személynek, csak legyen vége az egésznek. Tomonak döntenie kell, mit csinál… Hallgat a diáktanács elnökére és szépen odaadja a bőröndöt és mindenki távozik. Ugyancsak hasonló ajánlata van a fekete ruhások vezetőjének is… de Kurosaki Shuri arra buzdítja Tomoharut, hogy nyissa ki a bőröndöt és nézzen szembe az ismeretlennel.
Tomoharu mit fog csinálni? Kié lesz a bőrönd? Mi van a bőröndben? Ki az a lány, aki rátámadt Tomora? Mi az Asura Machina és az extractor, amit mindenki akar? A történet folyamán nagyon sok más szereplővel is megismerkedünk, olyanokkal is, akik segítik Tomoharu-t vagy netán hátráltatják, megismerhetjük Tomo és Misao múltjának részleteit és még sok egyéb mást…
Online részek:

[restabs alignment=”osc-tabs-left” responsive=”false”]

[restab title=”1. Évad” active=”active”]

 01.rész  02.rész  03.rész  04.rész  05.rész
 06.rész  07.rész  08.rész  09.rész  10.rész
 11.rész  12.rész  13.rész

[/restab]
[restab title=”2. Évad”]

 01.rész  02.rész  03.rész  04.rész  05.rész
 06.rész  07.rész  08.rész  09.rész  10.rész
 11.rész  12.rész  13.rész

[/restab][/restabs]