Eredeti cím 明日のよいち!
Angol cím Yoichi of Tomorrow
Egyéb cím(ek) Asu no Yoichi! Tv
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2009
Ismertető:
Karasuma Yoichi, az Ukiha Isteni Szél Stílus kardforgatója életének eddigi 17 évét apjával edzette végig a hegyek között. Egy nap azonban apja elküldi fiát a nagyvárosba, hogy többet tanuljon meg az életről, és történetünk itt válik érdekessé.
Az apja egy családhoz küldi, aminek tagjai ugyanazt a stílust képviselik, mint ő. Mit ad Isten, ez a család négy nővérből áll, akik a dojóval foglalkoznak (természetesen ezeket a lányokat nem akármilyen külsővel áldották meg…). A legidősebbIkaruga Ibuki, aki a dojót vezeti, és a családfő szerepét tölti be. Igazán kedves, bár olykor elszakad nála a cérna, és durva dolgokat is művel. A két középső lány Ayame és Chihaya. Ayamének enyhe kisebbségi komplexusa van a szinte tökéletes nővére mellett, ezt általában ki is hangsúlyozzák. Chihaya pedig egy mangaka (legnagyobb örömünkre), aki néha szívesen játszadozik a többiekkel.^^ A legkisebb Ikaruga lány pedig Kagome, aki egy pici, aranyos, szótlan, ám nagyon bátor kis teremtés.
Az anime története e szereplők mindennapjai köré épül, amely Yoichi megjelenése óta nem éppen kalandmentes, már csak azért sem, mert „valaki” állandóan el akarja őt tenni láb alól. Később még több érdekes szereplőt is megismerünk, de őket már nem mutatom be. Nagyjából ennyi is a történet, mert nem szeretem lelőni a poénokat. A lényeg, hogy nagyon humoros kis történet, bonyodalmakkal, szerelmi három-négyszögekkel. Világmegváltó gondolatok ugyan nincsenek benne, viszont egy-egy részben megismerkedhetünk olyan gondolatokkal, amelyek a mai világ emberi kapcsolataiban igen fontosak lehetnek.
Online részek:
01.RÉSZ 02.RÉSZ 03.RÉSZ 04.RÉSZ
05.RÉSZ 06.RÉSZ 07.RÉSZ 08.RÉSZ
09.RÉSZ 10.RÉSZ 11.RÉSZ 12.RÉSZ

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük